Кошик

Полісорбат-80 (ERCASORB 2080) (Твін-80) 30г

46 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 ₴

  • В наявності
  • Код: 3936
+380 (96) 774-75-25
0937914582
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Полісорбат-80 (ERCASORB 2080) (Твін-80) 30г
В наявностіПолісорбат-80 (ERCASORB 2080) (Твін-80) 30г
46 ₴
+380 (96) 774-75-25
0937914582
Опис
Інформація для замовлення
Полісорбат 80 ( Polysorbate 80), ТВИН 80 - масляна, в'язка субстанція приємного бурштинового кольору, без вираженого запаху. Твін 80 є розчинником ( солюбілізатором ) ефірних масел, ароматизаторів і рослинних жирів в косметики на водній основі. Полісорбат добре розчинний в рослинних оліях, в воді і спирті. Нерозчинний в парафіні і мінеральних маслах.  Чарівний ПАР Полісорбат 80 Полісорбат 80 застосування в косметиці знайшов широке. З його допомогою можна створити відмінну гідрофильну олію і масляні маски, які з легкістю змиваються зволосся. Пори, забиті шкірним жиром, очистить чарівний Твін 80, м'яко розчинивши всі забруднені ділянки. При міксуванні з водою трудяги полісорбати в складі рослинних олій, пов'язують молекули води і олії, перетворюючись в повітряне, легке, еластичне молочко, яке ніжно ковзає по шкірі і волоссю, дбайливо розщеплюючи жири. Застосування полісорбату в косметиці: лосьйони для тіла і обличчя; креми; масажні олії; шампуні, кондиціонери і маски для волосся; бомбочки для ванн та ін. Полісорбат 80 стає все більш затребуваним. Скрізь, де потрібно з'єднати воду з оліями, Вам згодиться твін-80.
  • Ціна: 46 ₴