Кошик

Мандарин (Танжерин) ефірна олія Бразилія 5 мл

72,28 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 ₴

  • В наявності
  • Код: 11921
+380 (96) 774-75-25
0937914582
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Мандарин (Танжерин) ефірна олія Бразилія 5 мл
В наявностіМандарин (Танжерин) ефірна олія Бразилія 5 мл
72,28 ₴
+380 (96) 774-75-25
0937914582
Опис
Інформація для замовлення
Танжерін - різновид мандарину, має червоно-оранжевий колір, довгасту форму і товсту добре відокремлювану шкірку. Зростає танжерін у тропічних країнах Азії, Індії, Японії, а також на півдні США. Ефірна олія танжерину – рідина зі свіжим цитрусовим ароматом. Вітаміни: Е,С,А,В, отримані з ефірної олії танжерину, допомагають підтримувати молодість та позитивно впливають на зовнішій вигляд. Вітамін Е збагачує організм антиоксидантами та допомагає підтримувати молодість та тонус шкіри. Вітамін С запобігає надмірній пігментації шкіри. З вітаміном А шкіра не буде надмірно сухою і не тріскатиметься. Вітаміни групи В відповідають за здоров'я волосся, нігтів, загальний стан шкіри. З погляду ароматерапії аромат танжерину сприяє гарному настрою та зниженню стресового порога, розслаблює та гармонізує. Застосування в косметології: - крема та лосьйони; - маски для обличчя; - тверде та рідке мило; - гель та піна для душу; - масажні суміші; - парфумерія та ароматерапія; - косметика для догляду за проблемною шкірою; - антивікова та антицелюлітна косметика. Рекомендований відсоток введення – 0,5-2%. Для дітей та людей похилого віку дозування зменшується в 2-5 разів. Спосіб застосування: - для збагачення косметики – 2 краплі олії на 10 мл косметичного засобу; - для масажних сумішей – 4-5 крапель олії на 1 столову ложку базової; - для боротьби з целюлітом – змішати 4-6 крапель олії зі столовою ложкою базової олії. Особливості та застереження: - олію танжерину, як і інші ефірні олії, не використовується самостійно;   - не вживати в їжу, напої – лише для зовнішнього застосування; - не застосовувати перед виходом на сонце; - використовувати на шкіру у чистому вигляді лише точково; - зберігати олію у темному, сухому, прохолодному не доступному для дітей та тварин місці, у щільно закритій тарі.
  • Ціна: 72,28 ₴